επισμαλτώσεις μπανιέρας,επισμάλτωση μπανιέρας Επισμαλτώσεις μπαινιέρας και ειδών υγιεινής

Επισμαλτώσεις μπανιέρας προβλήματα|Βάψιμο μπανιέρας|Όλη η αλήθεια για τις επισμαλτώσεις & το βάψιμο μπανιέρας και τα υλικά εφαρμογής με τα μάτια ενός ειδικού.

Γειά σου.

Είμαι εξειδικευμένος επισμαλτωτής με εμπειρία άνω των 25 ετών στον χώρο αυτό..Ημουν νέος και γέρασα που λένε...Είμαι εδώ για να σου εξηγήσω δύο απλά πραγματάκια όσο αφορά τις επισμαλτώσεις.

Πριν αποφασίσεις να βάψεις την μπανιέρα  μόνος σου ή να αναθέσεις την εργασία σε κάποιον γνωστό σου"επαγγελματία" που λέει ότι ξέρει....,θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα ερασιτεχνικού χρώματα σμάλτου που κυκλοφορούν στο εμπόριο(τύπου κάνε το μόνος σου) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την γνήσια εφαρμογή επισμάλτωσης από εξειδικευμένο επαγγελματία επισμαλτωτή.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για απλά χρώματα προσαρμοσμένα και κατασκευασμένα με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορείς όντως να βάψεις σχετικά εύκολα την μπανιέρα σου άλλα όμως χωρίς κανένα σχεδόν ουσιαστικό αποτέλεσμα διότι όπως προαναφέραμε είναι απλά χρώματα και όχι ρητίνες που κανονικά χρησιμοποιούνται για τις γνήσιες επαγγελματικού τύπου επισμαλτώσεις.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΗΤΙΝΗΣ ΣΜΑΛΤΟΥ ΨΥΧΡΗΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΆ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ & ΟΧΙ ΒΑΨΙΜΟ ΜΕ ΑΠΛΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΝΕΛΟ..!!!

Άντε και κατάφερες και την έκανες ξανά λευκή προσωρινά αλλά μέσα σε λίγους μόλις μήνες η μπανιέρα θα γίνει χειρότερη από ότι ήταν πριν, διότι θα διαπιστώσεις ότι θα αρχίσει να ξεφλουδίζει και να κιτρινίζει το χρώμα σιγά σιγά με τις υγρασίες και τα ζεστά νερά.

Επίσης το οπτικό αποτέλεσμα βάφοντας την μπανιέρα σου με ρολό & πινέλο....καταλαβαίνεις πιστεύω πως θα είναι...Να σε ρωτήσω ΚΑΤΙ..;;;Θα έβαφες ποτέ σου το αυτοκίνητο σου με ρολό και πινέλο;;; Γιατί να κάνεις αυτό το λάθος  στην μπανιέρα σου;;

Πέρα τούτου μία σωστή επισμάλτωση μπανιέρας έκτος από επαγγελματικά υλικά θέλει γνώσεις & εξοπλισμό...!Το καταλαβαίνεις πιστεύω αυτό έτσι δεν είναι;

Ένας επαγγελματίας επισμαλτωτής θα χρειαστεί δύο βαλίτσες εργαλεία και ειδικό εξοπλισμό για να σου κάνει μία σωστή δουλειά στην μπανιέρα σου και εσύ πιστεύεις ότι θα έρθεις εσύ με ένα πινελάκι και ένα κιλό χρώμα και πας να κάνεις την ίδια δουλειά με αυτόν και να φέρεις τα ίδια αποτελέσματα..;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ..δείξε επίσης μεγάλη προσοχή ελαιοχρωματιστές,πολυτεχνίτες που τα ξέρουν όλα και συμφέρουν...,υδραυλικούς κτλ. )Όλοι αυτοί συγκαταλέγονται στους ερασιτέχνες επισμαλτωτές)

Όπως επίσης και στις (απομιμήσεις-χαμηλής ποιότητας υλικά) ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΕΩΝ..

Τώρα λοιπόν ξέρεις...Γιαυτό άσε τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες...

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες εξειδικευμένους επισμαλτωτές και κάνε μία σοβαρή επισμάλτωση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πριν χρειαστεί να πετάξεις αδίκος τα χρηματά σου...ΠΡΟΣΦΟΡΑ 


ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΨΥΧΡΗΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΩΣΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ Α'ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!

Ισχύει έως 29-06-2024 ή μέχρι εξαντλήσεως διαθέσιμων ραντεβού.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΚΕΤΟ:Σας προσφέρουμε την πορσελάνωσης της μπανιέρας σας με το Νέο ενισχυμένο Αμερικάνικο σμάλτο ψυχρής πορσελάνης,το μοναδικό με 100% γυαλιστερό φινίρισμα & το μοναδικό το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χλωρίνη για τον καθαρισμό του χωρίς να φθείρεται.. σε μοναδική τιμή προσφοράς μας από 249 τώρα μόνο 129 και μαζί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.. όλο το παρακάτω πακέτο έξτρα παροχών για όλους μας τους πελάτες:

 • Και μαζί μεγάλο δώρο αξίας 65€ η έξτρα εφαρμογή διπλής κρυσταλλοποίησης για 100% εγγυημένο γυαλιστερό αποτέλεσμα και το μοναδικό προιόν στην αγορά το οποίο μπορείτε να καθαρίζετε την μπανιέρας σας και με χλωρίνη χωρίς να φθείρεται & να καταστρέφεται όπως συμβαίνει στις κλασικές απλές επισμαλτώσεις.
  • Επιπλέον δώρο αξίας 45€ νέοι αρμοί αντιμουχλικής προστασίας & αδιαβροχοποίηση των παλαιών αρμών περιμετρικά της μπανιέρας.
  • Δωρεάν και η αποφλοίωση παλαιών υλικών βαφής σμάλτου ή αποτυχημένης παλιάς επισμάλτωσης χαμηλής ποιότητας
  • Είμαστε οι μοναδικοί που χρησιμοποιούν την άκρως απαραίτητη εφαρμογή έξτρα ειδικού υποστρώματος μέγιστης πρόσφυσης πριν την τελική επίστρωση για αντοχές που ξεπερνούν τα 10 χρόνια, χωρίς ξεφλουδίσματα και κακοτεχνίες.(ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ)
  • Τελική επίστρωση 100% γυαλιστερού ενισχυμένου ρητινούχου σμάλτου ψυχρής πορσελάνης το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες το μοναδικό με αντοχές στην χλωρίνη!
  • ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΛΟ ΠΑΚΕΤΟ:Η εταιρία μας προσφέρει και την ΑΠΛΗ επισμάλτωση μπανιέρας την οποία θα βρείτε ευρέως στην αγορά αποδίδοντας 60%-70% χωρίς αντοχές στο χλώριο, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή..ΜΟΝΟ ΜΕ 99 χωρίς τι παραπάνω εξτρά παροχές και προδιαγραφές..

  Στείλτε μας φωτογραφίες της μπανιέρας σας και την περιοχή σας στον αριθμό viber 690.68.69.219 για άμεση εκτίμηση και προσφορά σε όλες τις μέρες της βδομάδας και όλες τις ώρες ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 210-4251934 για οποιαδήποτε πληροφορία και προσφορά!

  επισμαλτωσεις μπανιερας πορβληματα-τι να προσεξω επισμαλτωση μπανιερας,βάψιμο μπανιέρας