επισμαλτώσεις μπανιέρας,επισμάλτωση μπανιέρας βαψή σμαλτου μπανιέρας,επισκευή μπανιέρας,γυαλισμα μπανιέρας

"ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΣΜΑΛΤΟΥ;"

ΒΑΨΙΜΟ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ-DIY

Μάθετε όλη την αλήθεια για τις ερασιτεχνικού τύπου επισμαλτώσεις μπανιέρας

ΒΑΦΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΤΥΠΟΥ (ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ-DIY)|Μάθετε όλη την αλήθεια για τις ερασιτεχνικού τύπου βαφές μπανιέρας από τα μάτια ενός εξειδικευμένου επισμαλτωτή!

Γειά σου.

Είμαι εξειδικεμένος επισμαλτωτής με εμπειρία άνω των 25 ετών στον χώρο αυτό..Ημουν νέος και γέρασα που λένε...Είμαι εδώ για να σου εξηγήσω δύο απλά πραγματάκια όσο αφορά τις επισμαλτώσεις.

Πριν αποφασίσεις να βάψεις την μπανιέρα σας μόνος σου,θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα ερασιτεχνικού χρώματα σμάλτου που κυκλοφορούν στο εμπόριο(τύπου κάνε το  μόνος σου) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την γνήσια εφαρμογή επισμάλτωσης από εξειδικευμένο επαγγελματία επισμαλτωτή.Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για απλά χρώματα προσαρμοσμένα και κατασκευασμένα με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορείς όντως να βάψεις σχετικά εύκολα την μπανιέρα σου άλλα όμως χωρίς κανένα σχεδόν ουσιαστικό αποτέλεσμα διότι όπως προαναφέραμε είναι απλά χρώματα και όχι ρητίνες που κανονικά χρησιμοποιούνται για τις γνήσιες επαγγελματικού τύπου επισμαλτώσεις.

Άντε και κατάφερες και την έκανες ξανά λευκή προσωρινά  αλλά μέσα σε λίγους μόλις μήνες η μπανιέρα θα γίνει χειρότερη από ότι ήταν πριν, διότι θα διαπιστώσεις ότι θα αρχίσει να ξεφλουδίζει και να κιτρινίζει το χρώμα σιγά σιγά με τις υγρασίες και τα ζεστά νερά.Επίσης το οπτικό αποτέλεσμα βάφοντας την μπανιέρα σου με ρολό & πινέλο....καταλαβαίνεις πιστεύω πως θα είναι...θα έβαφες ποτέ σου το αυτοκίνητο σου με ρολό και πινέλο;;; Γιατί να  κάνεις αυτό το έγκλημα στην μπανιέρα σου;;

Πέρα τούτου μία σωστή επισμάλτωση μπανιέρας έκτος από επαγγελματικά υλικά θέλει γνώσεις & εξοπλισμό...!Το καταλαβαίνεις πιστεύω αυτό έτσι δεν είναι;Ένα επαγγελματίας επισμαλτωτής θα χρειαστεί δύο βαλίτσες εργαλεία και ειδικό εξοπλισμό για να σου κάνει μία σωστή δουλειά στην μπανιέρα σου και εσύ πιστεύεις ότι θα έρθεις εσύ με ένα πινελάκι και ένα κιλό χρώμα και πας να κάνεις την ίδια δουλειά με αυτόν και να  φέρεις τα ίδια αποτελέσματα..;;;

Παρακάτω σου εξηγώ βήμα βήμα όλα τα στάδια για να κάνεις μία σωστή επισμάλτωση στην μπανιέρα σου.

 ..δείξε επίσης μεγάλη προσοχή  ελαιοχρωματιστές,πολυτεχνίτες που τα ξέρουν όλα και συμφέρουν...,υδραυλικούς κτλ. )Όλοι αυτοί συγκαταλέγονται στους ερασιτέχνες επισμαλτωτές)

Μάθε βήμα βήμα όλα τα στάδια μίας σωστής επισμάλτωσης μπανιέρας.

  • ΣΤΑΔΙΟ Νο1 Αποφλοίωση οποιουδήποτε υλικού βαφής ή ερασιτεχνικού τύπου σμάλτο εμπορίου μπορεί να έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν
  • ΣΤΑΔΙΟ Νο2 Χημικός καθαρισμός σε βάθος,ολική λεύκανση της μπανιέρας για την εξάλειψη σαπουνιών,αλάτων,συσσωρευμένης βρωμιάς,για την εξασφάλιση και την σωστή πρόσφυση των υλικών επισμάλτωσης.
  • ΣΤΑΔΙΟ Νο3 Αύξηση θερμοκρασίας στην επιφάνεια της μπανιέρας χρησιμοποιώντας την μέθοδο της αγωγιμότητας,για την πλήρη εξάλειψη υγρασιών
  • ΣΤΑΔΙΟ Νο4 χημική επεξεργασία σε οποιαδήποτε μορφής εμφάνιση σκουριάς στην επιφάνεια της μπανιέρας για τον σταματημό & εξάπλωσης της βλάβης.
  • ΣΤΑΔΙΟ Νο5 Στοκάρισμα με εποξειδικούς στόκους στην επιφάνεια της αδαμαντίνης για επισκευές από τρύπες,ραγίσματα,σπασίματα.
  • ΣΤΑΔΙΟ Νο6 Δεύτερος χημικός καθαρισμός με ειδικό υγρό νίτρου για τη εξάλειψη και της παραμικρής λεπτομέρειας
  • ΣΤΑΔΙΟ Νο7 Αφαίρεση παλαιών αρμών και επανατοποθέτηση νέων νανοτεχνολογίας για την οριστική απομάκρυνση της μαύρη μούχλας.
  • ΣΤΑΔΙΟ Νο8 Εφαρμογή ειδικού ασταριού νανό τεχνολογίας για πρόσφυση σε λείες μη πορώδη επιφάνειες επιφάνειες εξασφαλίζοντας την άριστη πρόσφυση των υλικών επισμάλτωσης για μέγιστες αντοχές στις υγρασίες και στα ζεστά νερά.
  • ΣΤΑΔΙΟ Νο9 Τρίψιμο υποστρώματος με τριών διαφορετικών τύπου γυαλόχαρτα για πλήρη λείανση επιφάνειας της μπανιέρας σας ώστε να επιτύχουμε ομαλή επιφάνεια πριν την εφαρμογή του τελικού σμάλτου πορσελάνης.
  • ΣΤΑΔΙΟ Νο10 Εφαρμογή παχύρευστου υλικού αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης ή πιστόλι σπρέι βαφής το οποίο θα σφραγίσει του πόρους,θα σταματήσεις την φθορά της,κάνοντας την μπανιέρας σας ξανά λευκή και γυαλιστερή!

 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -50%

επισμαλτωση μπανιερας,βαψιμο σμαλτου μπανιερας,επισμαλτώσεις ειδών υγιεινής επισμαλτωση μπανιερας,βάψιμο μπανιέρας