επισμαλτώσεις μπανιέρας,επισμάλτωση μπανιέρας Επισμαλτώσεις μπανιέρας,επισμάλτωση μπανιέρας,βάψιμο πλακάκια,σμα΄λτο για μπανιέρες,χρώματα σμάλτο

Πάντα με την καλύτερη ποιότητα ενισχυμένων υλικών & με γραπτή εγγύηση ποιότητας και αντοχής!

 ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΝΗΣΙΑΣ ΨΥΧΡΗΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΩΣΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ Α'ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!

Ισχύει έως 31-05-2023 ή μέχρι εξαντλήσεως διαθέσιμων ραντεβού.

Δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού σε οποιαδήποτε ημερομηνία εξυπηρετεί εσάς!

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΚΕΤΟ:Σας προσφέρουμε την πορσελάνωσης της μπανιέρας σας με το Νέο ενισχυμένο Αμερικάνικο σμάλτο ψυχρής πορσελάνης,το μοναδικό με 100% γυαλιστερό φινίρισμα & το μοναδικό το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χλωρίνη για τον καθαρισμό του χωρίς να φθείρεται.. σε μοναδική τιμή προσφοράς μας από 249 τώρα μόνο 129 και μαζί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.. όλο το παρακάτω πακέτο έξτρα παροχών για όλους μας τους πελάτες:

  • Και μαζί μεγάλο δώρο αξίας 65€ η έξτρα εφαρμογή διπλής κρυσταλλοποίησης για 100% εγγυημένο γυαλιστερό αποτέλεσμα και το μοναδικό προιόν στην αγορά το οποίο μπορείτε να καθαρίζετε την μπανιέρας σας και με χλωρίνη χωρίς να φθείρεται & να καταστρέφεται όπως συμβαίνει στις κλασικές απλές επισμαλτώσεις.
  • Επιπλέον δώρο αξίας 45€ νέοι αρμοί αντιμουχλικής προστασίας & αδιαβροχοποίηση των παλαιών αρμών περιμετρικά της μπανιέρας.
  • Είμαστε οι μοναδικοί που χρησιμοποιούν την άκρως απαραίτητη εφαρμογή έξτρα ειδικού υποστρώματος μέγιστης πρόσφυσης πριν την τελική επίστρωση για αντοχές που ξεπερνούν τα 10 χρόνια, χωρίς ξεφλουδίσματα και κακοτεχνίες.(ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ)
  • Τελική επίστρωση 100% γυαλιστερού ενισχυμένου ρητινούχου σμάλτου ψυχρής πορσελάνης το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες το μοναδικό με αντοχές στην χλωρίνη!
  • ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΛΟ ΠΑΚΕΤΟ:Η εταιρία μας προσφέρει και την ΑΠΛΗ επισμάλτωση μπανιέρας την οποία θα βρείτε ευρέως στην αγορά αποδίδοντας 60%-70% χωρίς αντοχές στο χλώριο, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.. ΑΠΟ 149€ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 99 χωρίς τις παραπάνω εξτρά παροχές και προδιαγραφές.
επισμαλτωση μπανιερας τιμη|επισκευη μπανιερας τιμη|επισμαλτώσεις μπανιέρας γρηγορα,καθαρα και πολυ οικονομικα
  • ΠΡΟΣΟΧΗ:Η εταιρία μας γνωρίζει και θα μπορούσε να προσφέρει πληθώρα και άλλον φθηνότερων επιλογών τις οποίες θα συναντήσετε ευρέως στην αγορά,ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί,άλλα για λόγους διασφάλισης της ποιότητας και της αξιοπιστίας που θέλουμε να διατηρήσουμε δεν τις προτείνουμε ούτε τις αναλαμβάνουμε.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας,στείλτε μας φωτογραφίες της μπανιέρας σας και την περιοχή σας στον αριθμό viber 6906869219

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλέστε μας στο 210-4251934


Επισμαλτωση μπανιερας,επισμαλτωσεις Αθήνα,επισμαλτωσεις κοστος,τιμές,προσφορές επισμαλτωση μπανιερας,βάψιμο μπανιέρας